Angående Tryggve

Tryggve är alltså en av nuvarande gäster på Stockholms katthem. Han är en superfin lite kantstött herre. Kantstött blev han mestadels av att han när han kom till katthemmet hade sönderkliad öronskabb som nu efter att den läkt ut satt sina spår i form av brist på päls.
I övrigt är han en mycket matglad kille. Går man förbi hans bur hoppar han upp på sitt toa-hus och ställer sig på bakbenen för att berätta att hans mage kurrar. Och kanske kurrar den, men mest av allt är det en himla söt mage han har. En vit alldeles perfekt rand smyckas den av.

Tryggve är go, han är en av favoriterna helt klart. Jag önskar att jag bodde lantligt, då hade jag kanske norpat honom från katthemmet. Tryggve vill nämligen kunna gå ut. Och ska man ha utekatt bör man bo lantligt, långt ifrån bilvägar och andra faror. Jag hoppas verkligen att han får flytta snart, han trivs inte alls på katthemmet. Det är litet och tråkigt och dåligt med mat, jag tror han tycker det. <3

I min lilla reklamkampanj för Tryggve tänkte jag lägga till lite foton av varierande kvalitet.


Söt va?
"MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!"


"Har du mat får du komma in till mig."

Misslyckat..

Ibland, eller faktiskt ganska ofta, blir fotona inte riktigt som man tänkt sig. Detta händer vääldigt ofta när man fotograferar katter. Man skulle kunna tro att de har myror i brallan?! Här kommer i alla fall tre av alla tusen miljoner foton som inte blev riktigt som jag tänkt mig.


Tryggve, en personlig favorit på Katthemmet.
Han har ett sött ansikte också, ni ska få se det senare!


C.K. i full färd med att äta upp snöret till kameran


Får man ingen mat får man äta upp sina leksaker anser Tetris

Update:

Tetris har kastrerats, hon var sig själv nästan på en gång, busig som vanligt helt enkelt :)

Vad mer har hänt då?! Jo, jag håller på att få kattorna att acceptera pellets. Jag är trött på att köpa dyr sand och sen sopa upp den från golvet. Pellets är dessutom mer miljövänligt. Just nu går det sisådär, en låda är endast fylld med sand. Den används mest. Den andra lådan består till 50% av sand och till 50% av pellets. Den kissar Tetris i ibland. Men inte Cikke tyvärr. Han är ju en medelålders gubbstrutt nu, så han kanske är svår att lära om. Men jag kämpar på. Köpte en 55L påse med pellets från foderbilen, skam den som ger sig!

Har ni sett att bloggen ser annorlunda ut? Det är Isabella som bloggar på akuthem.blogg.se som hjälper mig med designen. TACK! Kika in i hennes blogg, hon är också akuthem åt Stockholms katthem :D

Vilan aka idet.


Se utan ljud. Bakgrundsljudet är tv-reklam på hög volym..

Oups!

Familjen S här! Vi har en pinsam sak att erkänna. Vi hade fått för oss att vi var björnar och gick därför i ide för ett tag sedan. Sen ringde folk och sa att människor och katter inte går i ide. Så vi fick gå upp liksom.

Eller vi ska inte ljuga. Det är jag (matte) som är jävligt dålig på att blogga. Men ide-lögnen var bra eller hur? Ganska trovärdig. Känner mig stolt som kom på den faktiskt.

RSS 2.0