Kort update!

Efter över ett dygn i transportburen, nåväl det blev en blixtvisit bakom duschdraperiet i badrummet också, så har Volker äntligen bytt plats. Vände mig nyss om och tittade ut hallen och då fick jag se att han lagt sig i klösträdet istället. Blev så glad för transportburen är hård och trång.
 
Volker har käkat torrfoder som jag tagit in i buren och han har blivit klappad också. Tidigare idag tvättade han min hand <3

C.K. är måttligt imponerad - han bryr sig inte speciellt mycket. Kör sitt race men kikar på Volker om han går förbi. Inga fräs eller morr alls.

Återkommer med foton!

Glädjande nyheter!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Kanske mest för att jag inte haft någon akuthemskatt sedan Tetris. Men på onsdag blir det ändring på det. Då kommer nämligen Volker hit, en katt från samma vanvårdshem som Tetris. Alltså "Värmdö-villan" som vi kallar det. Han kom senare än Tetris men är äldre. Han är  uppskattningsvis 6 år, och ser ganska dåligt. Nu har han blivit mobbad av en katt på katthemmet och behöver lugn och ro. Det ska bli jättekul att få hit Volker och jag tror att det här kan vara ett bra temporärt hem för honom. I fortsättningen borde det bli uppdateringar oftare här med andra ord.

Tills dess kan ni kika på Volker på denna adress: http://www.katthemmet.nu/info/katt.php?cat_id=7420

Mjau!

RSS 2.0