Svampkatt fyrkant!

Sitter här i ett nästan kolsvart vardagsrum och surfar, då hör jag plötsligt ett lite prassligt konstigt ljud. Tetris kommer glidandes på trägolvet och jag tittar ner för att se vad hon nu hittat för något att leka med. Jo, en scotch-brite. Ni vet, en sådan där svamp som man skrubbar badrummet med? Kunde knappt hålla mig för skratt. Lilla Tetris då. Men jag låter henne leka med den, jag brukar bara skrubba handfatet med svampen, inga farligheter alltså.


Tetris på katthemmets hemsida!

Surfade in på Stockholms katthems hemsida nyss och såg att Tetris kommit upp på den. Så nu tycker jag att ni ska gå in och titta och läsa om sötnosen bums!



Klicka här för att komma till Tetris sida på katthemmet.nu

Vinnare av tävling!

Ja men visst, vi vann tävlingen om ett Netty skyddsnät hos Katthemmet Kompis blogg. Jag som aldrig brukar vinna. Det ska bli kul att testa nätet, hade aldrig hört talas om produkten innan jag var med och tävlade.


Såhär glad blev vi här hemma när vi fick veta att vi vunnit :)

Snart på hemsidan

För ett par timmar sedan satt jag och knåpade ihop en informationstext om Tetris som jag tillsammans med två foton av henne mailade till Katthemmet. Snart kommer hon komma upp på hemsidan som bokningbar. Det är spännande samtidigt som det känns ledsamt. Beroende på när rätt familj hittar henne och bokar henne så ska hon till slut ändå flytta. Både jag och C.K. kommer sakna henne väldigt mycket. Det kommer bli lite tomt utan hennes busande, tiggande och tokande. Fina kisse <3


Vänner

Vlog från S-strömska palatset (liten överdrift)


RSS 2.0